Gépjármű-finanszírozási ügyfélszolgálat

Letölthető kérelmek

Amennyiben a gépkocsival kapcsolatban káreseményt kíván bejelenteni, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Ha szerződését előtörleszteni szeretné, kérjük az alábbi dokumentumot töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza a 6720 Szeged, Pf. 739 postai címünkre, vagy e-mailben (Igénybejelentés küldése Ügyfélszolgálatnak).

Lízingszerződés előtörlesztése során, Meghatalmazott közreműködése esetén a felek között létrejött meghatalmazás nyomtatványt kizárólag eredetiben tudjuk befogadni, ezért szíveskedjen azt postai úton megküldeni. Cím: 6720 Szeged, Pf. 739

 

Amennyiben fizetési kötelezettségeit átütemezni kívánja, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben Ön szeretné szerződésével kapcsolatos díjfizetési kötelezettségeit részelőtörleszteni, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben díjfizetéssel kapcsolatban van igénybejelentése, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Ahhoz, hogy megkereséseink célba érjenek, mindig az aktuális postacímre van szükségünk. A gyorsabb, hatékonyabb kommunikáció érdekében az elérhetőségeinek esetleges változásait, kérjük, ne felejtse el bejelenteni felénk! Amennyiben postai cím változásával kapcsolatban van igénybejelentése, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben bankszámlaszám változásával kapcsolatban van igénybejelentése, kérjük töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi  dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben szerződéssel kapcsolatban dokumentumot, illetve külföldre távozási engedélyt igényel, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben az AxFina Hungary Csoport az Ön személyes adatát kezeli, természetes személyként ezen igény bejelentés keretében írásban (Szeged, PF. 739. 6701 címre postai levélben benyújtott, vagy a személyes ügyfélszolgálaton történő benyújtással) élhet személyes adatainak védelmével/kezelésével kapcsolatos GDPR szerinti jogaival. Kérjük pontosan töltse ki a formanyomtatványt és két tanú hitelesítse azt.

 

Amennyiben harmadik személy számára (pl. családtag, könyvelő) szerződésének adatait hozzáférhetővé kívánja tenni, kérjük, töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi felhatalmazást a dokumentumon található címre.

 

Amennyiben szerződéssel kapcsolatban engedélyt (pl.:Üzembentartói cserére, árufuvarozásra, stb.) illetve igazolást (pl.: KHR, bankinformáció, stb.) igényel, kérjük töltse ki és cégszerűen aláírva küldje vissza az alábbi dokumentumot a dokumentumon található címre.

 

A letölthető dokumentumok pdf formátumúak, megtekintésükhöz Acrobat Reader szoftver szükséges!

 

Egyéb kérésével forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz vagy tekintse meg a Gyakran feltett kérdések menüpontunkat.

A+ A-
© 2006-2017. Lombard Lízing Zrt. Minden jog fenntartva